LoungePodden

#73 - Jonas Hallberg, The Stylist from Hell!

December 5, 2019

Jonas Hallberg fick växa upp snabbt. Redan vid 10 års ålder fick han hjälpa sin mamma med att hålla reda på hennes läkemedel och hämta hem mat.

”Jag var ensamstående med min mamma”. Jonas är ett maskrosbarn, och ambassadör, som växte upp i lilla Köping. Efter en tuff barndom med alltifrån socialen till mobbing lämnade han livet där för att jobba på nattklubbar i Stockholm. Några år senare fick han frågan om att åka till Miami för att stryka kläder. ”Få besöka Miami OCH få betalt? Självklart!” tänkte Jonas. Det var startskottet till hans karriär som superstylisternas superstylist.

 

Jonas har stylat alltifrån Cameron Diaz till Kardashians och Naomi Campbell och jobbat för de största modetidningarna i världen. Idag är han en favorit i svenska hem och har varit aktuell i svenska TV-program som Top model och Let’s Dance. Jonas gästar Taimaz i loungen för att prata om hur han gått från den tunga uppväxten till att lyckas i Hollywood.

Hallberg berättar varför han tjaffsat med agenter och lämnat Megan Fox och Olivia Munn i sticket. Han berättar också för första gången om hur hans vikt och hälsa har påverkat honom så negativt att han ska göra en hälsoresa 2020. Och allt avslutas med en dejtingannons – har det någonsin gjorts i poddsammanhang?

 

Ett otroligt inspirerande och härligt samtal om livet, karriären och allt däremellan med den älskade och ofiltrerade Jonas Hallberg.

 

Glöm inte att ge oss fem stjärnor och en snäll recension i Podcaster appen om ni gillar det vi gör <3.

 

GILLAR DU DET VI GÖR?

Bli Patreon och stötta LoungePodden med valfri summa per månad på:

https://www.patreon.com/taimaz

Mer info på https://www.loungepodden.se

❤️ Tack för ditt stöd! ❤️

 

Följ @loungepodden på alla sociala medier!

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLKiCeQSPOfRmhXA_1m9M2A

Instagram: https://www.instagram.com/loungepodden

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loungepodden

Facebook: https://www.facebook.com/LoungePodden

Följ Taimaz

Instagram: https://www.instagram.com/taimazghaffari/

Linkedin: https://se.linkedin.com/in/taimaz-ghaffari-22789b21

Podbean App

Play this podcast on Podbean App