LoungePodden

#68 - Jasmine Kara, Artist: Från Örebro till New York med musik på fyra olika språk

October 10, 2019

Jasmine har släppt fantastiska skivor, deltagit i Melodifestivalen och Let’s Dance, skrivit en bok och gör idag musik på fyra olika språk. Men allt har inte varit en dans på rosor. I tonåren blev hon indragen i en kränkande och destruktiv relation som nästan tog hennes liv. Det slutade med att hon skrevs in på psykakuten och sedan blev hon inlagd på barn- och ungdomspsykiatriska kliniken. En dag kom hennes kontaktperson in på hennes rum med en gitarr och ”gav” henne musiken. På sätt och vis var artisten Jasmine Kara född.

Grymma Jasmine Kara gästar LoungePodden och pratar med Taimaz om hur hon vid 18 års ålder packade en väska och köpte en enkel biljett till New York. Utan en plan men med en dröm om att leva på musiken. Väl där knackade hon på dörren på alla skivbolag men blev nekad gång på gång. Efter flera års hårt arbete, och en utekväll på samma nattklubb som Beyonce och Jay-Z, så släppte det till slut.

Missa inte avsnittet med supergrymma Jasmine Kara. Hon är inte bara en fantastisk artist utan också en inspirerande och härlig person som delar med sig många visdomar och insikter

Glöm inte att sprida podden till vänner och kollegor om ni gillar det vi gör <3 Följ @LoungePodden på Instagram och LinkedIn!